تولید پوشاک افغانی

در باره تولیدات پوشاک های افغانی

تولید پوشاک افغانی

در باره تولیدات پوشاک های افغانی

طرح پارچه نرسی
Narsees Cloth’s Design یک برند لباس طراح زنانه در کابل، افغانستان است. این موسسه توسط غزل نایاب در سال 1397 و پس از گذراندن مدرک کارشناسی خود در رشته حقوق و علوم سیاسی از دانشگاه آزاد ایران در سال 1395 تأسیس شد.
نایاب پس از تکمیل مدرک لیسانس خود، می خواست از تحصیلات خود در رشته حقوق و علوم سیاسی به نفع اقتصاد افغانستان و توانمندسازی زنان برای مشارکت قوی تر در بازارهای افغانستان استفاده کند. او دید که راه انجام هر دوی این کارها دسترسی به مسیرهای بازار موجود در بخش صنعتگران و تولید پوشاک افغانی و استخدام زنان برای دوخت لباس های دست ساز است. آنها در اوایل کار خود با تأسیس یک بنیاد خیریه که به آموزش خیاطی، سواد آموزشی، خیاطی و گلدوزی می پردازد، شروع به کار کردند. پس از نزدیک به دو سال تلاش مداوم توسط نایاب و داوطلبان زحمتکش خیاطی او، پروژه خیریه تنزیب به طرح پارچه نرسی تغییر نام داد.
نرسیس
نرسیس در یکی از ولسوالی های بازار کابل واقع شده است. این تجارت بیش از ده زن را استخدام می کند که به تولید لباس های دست ساز مشغول هستند. تمام مواد به کار رفته در پوشاک نرسس به طور پایدار از فروشندگان مواد خام محلی افغانستان تهیه می شود. این رویکرد محلی و پایدار برای تولید لباس نه تنها زنان صنعتگر را توانمند می کند، بلکه سایر بخش های بازار تجارت افغانستان را نیز توانمند می سازد. طرح های لباس Narsees ترکیبی از سبک های کلاسیک، سنتی و مدرن-صنعتی است.
برند
این برند همچنین قصد دارد در آینده نزدیک چرم دوزی را آغاز کند تا در طرح های لباس خود بگنجاند. در حالی که Narsees در نمایشگاه ها و ویترین های مختلف در داخل کشور برای تبلیغ برند شرکت کرده است، اما هنوز نتوانسته است به دست مصرف کنندگان خارج از بازارهای محلی برسد. این برند در این مرحله به اندازه کافی خودپایدار است که نایاب توانست یک سازمان غیردولتی به نام ظرفیت سازی برای زنان افغان تأسیس کند که از طریق آن مشاغل مختلف برای زنان افغان که مورد بی توجهی قرار گرفته اند ایجاد می شود. و سازمان غیردولتی این کار را از طریق آموزش، آموزش، و استخدام زنان در کسب و کار خودش، نرسیس، یا سایر مشاغل صنعتگر انجام خواهد داد.
خانم نایاب به خاطر پیوستن برند Narsees Cloth’sبه پلتفرم Aseel مفتخر شد. و او هیجان زده است که محصولات دست ساز خود را که زنان افغان را در جهان توانمند می کند، ببرد.

  • ۰
  • ۰
انتخاب قوری: شیشه ای، چینی یا سرامیکی؟
یکی از لذت های کمکی نوشیدن چای، انتخاب وسایل است: ظروف، فنجان، کتری، قوطی نگهداری و البته قوری. انتخاب ها لژیون با آرایه خیره کننده ای از اشکال، اندازه ها، لمس های تزئینی هستند. گاهی اوقات ما را نسبت به یکی از مهمترین تصمیماتی که باید در انتخاب قوری مدرن بگیریم کور می کند: عملکرد آن! تصمیم شما برای خرید قوری باید در درجه اول بر اساس اندازه باشد (گزینه ها اغلب از یک تا شش فنجان، گاهی اوقات بزرگتر هستند). مهمترین جنبه های بعدی ترجیح شخصی شما برای مواد (شیشه، سرامیک یا چینی) و اینکه آیا از آن برای دم کردن چای یا ریختن چای دم کرده استفاده می شود، است. عوامل مهم دیگر عبارتند از: به راحتی در دست گرفتن، خوب ریختن و البته متناسب با بودجه شما. یک گلدان غول پیکر ماژولیکا، تزئین شده با میمون ها و با رنگ سبز درخشان بسیار لعاب، ممکن است قلب شما را گرم کند. اما اگر وقتی با چای پر می‌شود وزن آن پنج پوند باشد و بیش از آن چیزی باشد که خانواده‌تان می‌توانند بنوشند، احتمالاً برای قفسه کلکسیونر مناسب‌تر است تا میز چای.
 

قوری‌های شیشه‌ای شفاف
 (بله، انواع رنگی هم وجود دارند) انتخابی فوق‌العاده هستند، اگر مجذوب عذاب برگ‌ها شده‌اید، روشی که آن‌ها باز می‌شوند و شهد ما را آزاد می‌کنند. استفاده از قوری شیشه‌ای اغلب به شما کمک می‌کند که هم از روی رنگ و هم بافت برگ‌ها متوجه شوید که این کار حتی زمانی که از تایمر استفاده نمی‌کنید، انجام می‌شود. صافی‌ها می‌توانند مشبک شیشه‌ای، پلاستیکی یا طلایی باشند و هر کدام به طرز شگفت‌انگیزی کار می‌کنند، اگرچه شیشه کمترین امکان را برای تأثیرگذاری بر طعم چای دارد و مش طلا انتخاب دوم خوبی است. تنها نقطه ضعف دمنده های شیشه ای این است که برای جدا کردن آنها نیاز به انبر یا پارچه عایق دارند زیرا بسیار داغ می شوند. احتمالاً یکی از بهترین چیزهایی که در مورد برخی از قوری های شیشه ای وجود دارد، توانایی سازنده در ایجاد فرورفتگی جزئی در نوک دهانه است. این کار ریختن در یک جریان ثابت و بدون ریزش را تسهیل می کند. اینکه چرا هر سفالگری از این طرح استفاده نمی کند یک معمای ثابت است. قوری های شیشه ای خوش ساخت نیز دارای دسته های عایق هستند. در غیر این صورت، حوله یا گلدان حوله ای از دستان شما محافظت می کند.
 
شیشه
گلدان های شیشه ای می توانند لکه دار شوند و کمی چربی آرنج، با یا بدون صابون ملایم، آنها را به راحتی و به طور کامل تمیز می کند. اگر از صابون استفاده می شود، شستشو با آب بسیار گرم (به طور کامل، چند بار) ضروری است تا اطمینان حاصل شود که هیچ باقیمانده صابون باقی نمی ماند. دستورالعمل های سازنده را بررسی کنید که آیا دیگ قابل شستشو در ماشین ظرفشویی است یا خیر. دو نکته: هرگز قوری داغ را در فریزر یا یخچال قرار ندهید و هرگز آن را مستقیماً روی اجاق گاز یا برقی قرار ندهید، زیرا ممکن است ترک بخورد. برخی از تولیدکنندگان غرفه های گرم کننده مکمل می سازند که از شمع های کوچک چای استفاده می کنند که می توانند چای را گرم نگه دارند. دمنوش های چای همیشه مناسب هستند.
 
سرامیک
قوری های سرامیکی معمولاً در چاله های روباز پخت می شدند و 11000 سال پیش در آسیا و خاورمیانه برای استفاده روزمره به وجود آمدند. گلدان های سفالی و سفالی در آن زمان و اکنون دارای خاصیت حفظ حرارت طبیعی، تراوش کم و سریع دم کردن برگ ها هستند. پیشنهاد می کنیم برای یکی دو قابلمه اول از یک تایمر استفاده کنید، سپس زمان دم کردن خود را مطابق سلیقه خود تنظیم کنید. به دهانه آن توجه کنید و اگر در انتها کمی باریک شود. این نشان دهنده قابلیت ریختن بهتر نسبت به دهانه بیش از حد عریض در دهانه است. داخل قوری سرامیکی خود را از نظر لعاب بررسی کنید. اگر لعاب دار است، مطمئناً می توانید چای خود را جایگزین کنید. اگر لعاب ندارد یا قابلمه ایکسینگ است، فقط به یک نوع چای بچسبانید. مانند زمان های قدیم، گلدان های سفالی سرامیکی و سفالی در دمای پایین پخته می شوند.
 
 
 
  • ۰۱/۰۳/۱۱
  • khamak majdi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی