تولید پوشاک افغانی

در باره تولیدات پوشاک های افغانی

تولید پوشاک افغانی

در باره تولیدات پوشاک های افغانی

طرح پارچه نرسی
Narsees Cloth’s Design یک برند لباس طراح زنانه در کابل، افغانستان است. این موسسه توسط غزل نایاب در سال 1397 و پس از گذراندن مدرک کارشناسی خود در رشته حقوق و علوم سیاسی از دانشگاه آزاد ایران در سال 1395 تأسیس شد.
نایاب پس از تکمیل مدرک لیسانس خود، می خواست از تحصیلات خود در رشته حقوق و علوم سیاسی به نفع اقتصاد افغانستان و توانمندسازی زنان برای مشارکت قوی تر در بازارهای افغانستان استفاده کند. او دید که راه انجام هر دوی این کارها دسترسی به مسیرهای بازار موجود در بخش صنعتگران و تولید پوشاک افغانی و استخدام زنان برای دوخت لباس های دست ساز است. آنها در اوایل کار خود با تأسیس یک بنیاد خیریه که به آموزش خیاطی، سواد آموزشی، خیاطی و گلدوزی می پردازد، شروع به کار کردند. پس از نزدیک به دو سال تلاش مداوم توسط نایاب و داوطلبان زحمتکش خیاطی او، پروژه خیریه تنزیب به طرح پارچه نرسی تغییر نام داد.
نرسیس
نرسیس در یکی از ولسوالی های بازار کابل واقع شده است. این تجارت بیش از ده زن را استخدام می کند که به تولید لباس های دست ساز مشغول هستند. تمام مواد به کار رفته در پوشاک نرسس به طور پایدار از فروشندگان مواد خام محلی افغانستان تهیه می شود. این رویکرد محلی و پایدار برای تولید لباس نه تنها زنان صنعتگر را توانمند می کند، بلکه سایر بخش های بازار تجارت افغانستان را نیز توانمند می سازد. طرح های لباس Narsees ترکیبی از سبک های کلاسیک، سنتی و مدرن-صنعتی است.
برند
این برند همچنین قصد دارد در آینده نزدیک چرم دوزی را آغاز کند تا در طرح های لباس خود بگنجاند. در حالی که Narsees در نمایشگاه ها و ویترین های مختلف در داخل کشور برای تبلیغ برند شرکت کرده است، اما هنوز نتوانسته است به دست مصرف کنندگان خارج از بازارهای محلی برسد. این برند در این مرحله به اندازه کافی خودپایدار است که نایاب توانست یک سازمان غیردولتی به نام ظرفیت سازی برای زنان افغان تأسیس کند که از طریق آن مشاغل مختلف برای زنان افغان که مورد بی توجهی قرار گرفته اند ایجاد می شود. و سازمان غیردولتی این کار را از طریق آموزش، آموزش، و استخدام زنان در کسب و کار خودش، نرسیس، یا سایر مشاغل صنعتگر انجام خواهد داد.
خانم نایاب به خاطر پیوستن برند Narsees Cloth’sبه پلتفرم Aseel مفتخر شد. و او هیجان زده است که محصولات دست ساز خود را که زنان افغان را در جهان توانمند می کند، ببرد.

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دستگاه رشته بری

طرز تهیه آش ماکارونی با دستگاه رشته بری:

همان مقدار خمیر (150 گرم) را با دست در همان زمان - حدود 15 دقیقه - در دو ورقه دایره ای نازک پهن کردم. نمی توان انکار کرد که استفاده از وردنه از نظر فیزیکی کار سختی بود و دستگاه ورقه های نازک تری از ماکارونی را راحت تر تولید می کرد. اما وردنه نتایجی داد که من از آن بسیار راضی بودم. مطمئناً آنقدر نازک بود که تالیاتل و انواع دیگر ماکارونی تخت درست کرد.

بریدن آن

با قیمت دستگاه رشته بری خانگیسورپرایز دوم هنگام بریدن پاستا رخ داد. همانطور که انتظار دارید، با استفاده از دستگاه برای برش تالیاتل، نوارهای باریک و تمیز با لبه های کاملاً موازی تولید شد. برش با دست با چرخاندن ورق پاستا مانند رول سوئیسی انجام می شود، سپس آن را برش می دهیم و رشته های گرد شده را تکان می دهیم. برش با دست بسیار ساده و سریع بود - بسیار ساده تر از مدیریت یک دست دستگاه، اگرچه بدون شک تغذیه نوارهای بلند پاستا به داخل دستگاه و در عین حال گرفتن محصول نهایی با دقت در همان زمان با تمرین آسان تر می شود. برش با دست همچنین به من امکان کنترل دقیق روی پهنای روبان های ماکارونی را داد - تالیاتل باریک، فتوسین پهن تر یا پاپاردل بسیار پهن.

و ماکارونی دست برش زیباتر به نظر می رسید. بی نظمی به آن شخصیت بیشتری می بخشید و مطمئناً هنگام پختن و انباشته شدن در بشقاب جذاب تر به نظر می رسید. ماکارونی برش ماشینی در مقایسه بسیار بالینی به نظر می رسید.

مزایا و معایب

این دستگاه از 150 گرم خمیر تالیاتل بسیار بیشتری تولید کرد - نوارهای نازک تر و باریک تر و تعداد بیشتری از آنها. با این حال، ماکارونی رول شده ماشینی به قدری نازک بود که پختن آن بسیار آسان بود (دفعه بعد روی دستگاه 7 یا 8 تنظیم می کنم). یکی دیگر از مضرات ماکارونی نازکتر این بود که نسبت به ماکارونی ضخیم تر و اشتها آور کمتر به نظر می رسید. ماکارونی دستی لقمه بیشتری داشت و بافت خشن تری نسبت به ماکارونی ماشینی داشت - مناسب برای سرو با پستو، پارمزان و فلفل سیاه.

استفاده از دستگاه برای شکل دادن به برخی از انواع پاستا ضروری نیست (یا ممکن است). همانطور که در ویدیوی زیبای این پست وبلاگ درست کردن ماکارونی مشاهده می کنید، برای درست کردن اورکیت یا کاوالتی دوست داشتنی، خمیر را به شکل سوسیس در می آورند و تکه های کوچکی از آن برش می دهند و به شکل له می کنند. (از دستور پخت ماکارونی بدون تخم مرغ برای این کار استفاده کنید – به زیر مراجعه کنید.) در غذاهای سنتی با فلفل، آنچوی و کلم بروکلی، یا در ماکارونی فلفل، گوجه فرنگی و ریحان نایجل اسلیتر به طرز لذیذی جویده می شود.

نتیجه گیری

بنابراین اگر کنجکاو هستید، ارزشش را دارد که پاستا را تهیه کنید، حتی اگر تمام چیزی که دارید یک وردنه باشد. بسیار سرگرم کننده است و ماکارونی بسیار خوشمزه و خوراکی درست می کند. اگر می‌خواهید مرتباً یا در مقادیر زیاد آن را بسازید، یک ماشین از تلاش فیزیکی شما صرفه‌جویی می‌کند. اما فکر می‌کنم همیشه ترجیح می‌دهم آن را با دست برش بزنم تا از زیبایی ظاهری آن لذت ببرم. بوون اشتها!

چگونه آن را درست کنیم

دستور پخت ماکارونی تخم مرغ:

دستور العمل خمیر ماکارونی تنوع زیادی دارد. برخی نمک و روغن زیتون اضافه می کنند، برخی از انواع مختلفی از آرد استفاده می کنند که می توانید در اکثر سوپرمارکت های بزرگ پیدا کنید. من از یک دستور پخت سنتی استفاده کردم - برای هر نفر به 1 تخم مرغ و 100 گرم آرد گندم دوروم نیاز دارید که به آن آرد سمولینا یا "سمولا دی گرانو دورو" نیز گفته می شود که در اغذیه فروشی های ایتالیایی موجود است.

دستور العمل های ماکارونی بدون تخم مرغ

همچنین می توانید خمیر بدون تخم مرغ درست کنید، به عنوان مثال 350 گرم آرد سمولینا، 1 قاشق چایخوری نمک و آب داغ به اندازه ای که خمیر سفت درست شود (150-175 میلی لیتر). کار کردن با این ماکارونی مانند ماکارونی تخم مرغ آسان است و می توان آن را به همان روش باز کرد. طعم غنی ماکارونی تخم مرغی را ندارد، اما ماکارونی انتخابی برای اورکیت و دیگر انواع پاستاهای جنوب ایتالیاست.

خمیر کردن

در این ویدیو پل مرت نحوه مخلوط کردن و ورز دادن خمیر ماکارونی را نشان می دهد. همه انواع خمیر را باید حدود 10 دقیقه ورز دهید، سپس در پلاستیک بپیچید و بگذارید 20 دقیقه یا بیشتر استراحت کند.

نورد و برش

صدها ویدیوی آنلاین وجود دارد که در آن خمیر و ماکارونی درست می شود. دنیای شگفت انگیزی که باید کشف شود. نکته مهم این است که پس از رول کردن، ماکارونی باید بلافاصله برای شکل های ماکارونی پر شده مانند تورتلینی کار شود، اما برای چیزهایی مانند تالیاتله و اسپاگتی، خمیر رول شده باید قبل از برش دادن به مدت 20 دقیقه بماند تا خشک شود تا برش نخورد. رشته های پاستا به هم چسبیده

  • khamak majdi
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • khamak majdi
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • khamak majdi